EN   DA

Logitech M325s Optisk Trådløs Grå

Logitech M325s - Mus - højre- og venstrehåndet - optisk - 5 knapper - trådløs - 2.4 GHz - trådløs modtager (USB) - mørkegrå
269,00DKK215,20DKK excl. VAT

Den kompakte, bærbare trådløse M325S-mus har mikropræcis scrolling og et vippehjul, der giver hastighed og præcision. Den er nem at bruge og kompatibel med alle de vigtigste operativsystemer, så den er klar til at arbejde på få sekunder.

 • Product no 1000841291

  Model 910-006812

  Brand
  Go to brand's website

  EAN 5099206108752

  Weight 0.13 kg

 • Product information and specifications are guiding only. Without notice, these can be subject to change by the manufacturer. This applies for product images as well.
Produktbeskrivelse Logitech M325s - mus - 2.4 GHz - mørkegrå
Enhedstype Mus
Forbindelsesteknologi Trådløs - 2.4 GHz
Farve Mørkegrå
Oversigt Højre- og venstrehåndet
Dimensioner (B x D x H) 5.7 cm x 9.47 cm x 3.91 cm
Vægt 93 g
Trådløs modtager Nano trådløs modtager (USB)
Teknologi i detektering af bevægelse Optisk
Antal knapper 5
Bevægelsesopløsning 1000 dpi
Egenskaber Rullehjul, gummigrip, Logitech Smooth Optical Tracking, vipperullefunktion, mikro-præcisionsrulning
Batteri AA type
OS nødvendig Linux Kernel 2.6 eller nyere, Apple MacOS X 10.5 eller nyere, Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 / 10 / 11 eller senere
Producentgaranti 3 års garanti
General
Color Dark gray
Depth 9.47 cm
Device Type Mouse
Height 3.91 cm
Orientation Right and left-handed
Weight 93 g
Width 5.7 cm
Wireless Receiver Nano USB wireless receiver
Input Device
Buttons Qty 5
Connectivity Technology Wireless
Features Scrolling wheel, rubber grips, Logitech Smooth Optical Tracking, tilt scroll function, micro-precision scrolling
Interface 2.4 GHz
Max Operating Distance Up to 10 m
Movement Detection Technology Optical
Movement Resolution 1000 dpi
Expansion / Connectivity
Interfaces 1 x USB - 4 pin USB Type A
Miscellaneous
Compliant Standards Plug and Play
Included Accessories AA battery
Battery
Run Time (Up To) 18 months
Type AA type
Software / System Requirements
OS Required Linux Kernel 2.6 or later, Apple MacOS X 10.5 or later, Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 / 10 / 11 or later
Manufacturer Warranty
Service & Support Limited warranty - 3 years

Lille men mægtig

Få arbejd udført overalt med denne lille bærbare mus. Størrelsen på M325S gør den fantastisk til brugere med mindre hænder - inklusive børn - eller begrænsede arbejdspladser. Det mikroprænise scrolle- og vippehjul giver dig den hastighed og nøjagtighed, du har brug for. Musen er nem at bruge og kompatibel med alle de vigtigste OS, og den er klar til arbejdet på få sekunder og varer op til 18 måneder uden at skifte batterier.

Behagelig form, kompakt design

Forbliv produktiv længere takket være den behagelige, konturerede form, der følger den naturlige kurve i din hånd. Kompakt og trådløs, M325S passer let med din bærbare computer i en taske - hvilket gør den fantastisk til at arbejde på farten og hjemmeundervisning. Den er også designet til både højre- og venstrehåndede brugere, så du kan skifte venstre- og højreklik via Logitech Options-softwaren.

Hurtig scrolning, præcis registrering

Mikropræcise scrolle- og vippehjul giver dig den hastighed og præcision, du har brug for, for at skimme igennem lange sider, websteder, links, regneark og billeder. Tilpas vippe-handlingen for at udføre vandret scrolning, frem/tilbage og mere via Logitech Options.

Nem plug and play-tilslutning

M325S er kompatibel med de fleste operativsystemer - Windows, macOS, Linux og er også certificeret Works with Chromebook Produkt - Du skal blot tilslutte USB-modtageren til din computer for at begynde at arbejde på få sekunder og få en stærk, pålidelig forbindelse inden for op til 10 meter (33 fod).

Øget produktivitet

Få mere gjort ved at kombinere M325S med din bærbare computer. Ifølge en nylig undersøgelse var bærbare brugere, der valgte denne mus over et pegefelt, mere produktiv og arbejde hurtigere.

Kvalitet du kan stole på

Musen er bygget med de samme høje kvalitetsstandarder, der har gjort Logitech til den førende inden for mus og tastaturer. M325S er holdbar og pålidelig og fungerer også i op til 18 måneder uden at skifte batterier takket være tænd/sluk-knappen og automatisk dvale strømbesparende tilstand.