EN   DA

PC-configurator

Er du på udkig efter ny byg selv PC?

Eller vil du selv sammensætte konfigurationen og overlade samlingen til os?

Under alle omstændigheder er du kommet til det rigtige sted. Hos PC-Lager har vi adgang til det bedste komponenter på markedet - og til nogle af markedets stærkeste priser.

Vi har bygget PC'er for vores kunder de sidste 25 år, og med vores PC-konfigurator er det enkelt og overskueligt for dig som kunde at konfigurere lige netop den PC, der passer til dit behov. Vi producerer din nye computer inden for 48 timer (hverdage), og alle vores valgbare komponenter er match-garanteret af vores in-house eksperter.

Vælg en overkategori herunder, vælg dit udgangspunkt og konfigurér din PC.

Choose category

Basis PC'er

Vores Basis pcér er velegnet og bliver bygget til lette kontoropgaver, mail og net-surfing. Med en basis pc kan du nemt blive køreklar uden at overskride budgettet. Du får nemlig en pålidelig og effektiv computer til dine daglige arbejdsopgaver og gøremål. 

Gaming PC'er

Under vores gaming pc serie kan du nemt bygge din egen gamer pc. Med vores gamer PC'er går du ikke på kompromis med computeren kraft. Vælg mellem hundredevis af dele og customise din nye gaming pc efter dine behov og budget.

Home & Office

PC'er velegnet til hjemmekontoret eller som all-round familie PC til spil, billedbehandling osv. Alle maskiner er udstyret med SSD-disk som standard, som sikrer en hurtig opstart af computeren og loading tid når du manøvrere rundt på din computer.

Industri PC'er

Kompakt maskine bygget til 24/7 drift uden blæsere der kræver vedligehold. Understøtter 3 samtidige skærmtilslutninger - 2 digitale og 1 analog.

Workstations

Kraftige arbejdsstationer med mulighed for RAID opsætning og professionelle Quadro grafikkort. Passer perfekt til arbejde med større programmer og grafiske opgaver. Udstyret med gode ram og en hurtig SSD Hardisk, så du sikrer en optimal hastighed når du arbejder.